Fanny Hammarström längst till vänster på bilden

SM i Ungt företagande 2015 – SignIT UF

Fanny Hammarström berättar om sitt deltagande på SM i Ungt Företagande. Fanny driver UF-företaget SignIT,   ett företag som säljer handgjorda smycken över hela världen och som redan sålt fler än hundra armband.

”Eftersom jag driver företaget ensam blir resan som uf-företagare ännu större och företaget har varit en viktig del i mitt liv under året som gått.

Att kämpa med företaget under nästan ett år för att sedan avsluta denna lärorika och roliga resa med att gå vidare till SM och tävla med de 200 bästa uf-företagen i Sverige. Det har verkligen gjort UF-året minnesvärt!

Måndag
Resan mot SM startade tidigt på måndagsmorgonen. När vi anlänt till Stockholm byggdes monter och allt gjordes i ordning inför kvällens mässöppning.

Klockan 17.00 var det dags för invigning i den stora Viktoriahallen  på Stockholmsmässan. Konferencierer var Prescilia Haddad och Peter Settman. Prins Daniel besökte mässan och representerade ung företagsamhet framme på scenen.

Det var en pampig invigning med musik, bilder från UF-året och prisutdelningar var det nu dags att ge sig ut i mässhallen och sälja, äntligen! En lång dag av arbete gick mot sitt slut och vi gick till hotellet för att ladda upp inför en fullspäckad tisdag.

SignIT:s monter på Stockholmsmässan

Tisdag
Klockan 9.00 öppnade mässan upp för besökare och dagen rullade på snabbt. Snart slog klockan 15.00 och det var dags att riva ner montern och packa bussen.

Endast galan återstod för att denna resan skulle bli fulländad. Med en kväll av god mat, underhållning, prisutdelningar och nya vänner kunde vi nu åka hem från SM nöjda och stolta över att just vi hade fått uppleva det här!”

Fanny Hammarström 2015-05-18

Webbredaktör: Håkan Storm | Hakan.Storm@nybro.se | Id: inlägg: 371 - kategori: 59

Entreprenörskap och företagande

  Idénästet den 3 december

Idénästet i Nybro den 3 december var ett givande möte mellan erfarna entreprenörer och entusiastiska UF-företagare

  Therese Albrechtson

Onsdagen den 11 november bjöds eleverna på en föreläsning av Therese Albrechtson, ung, känd entreprenör. Det var Nybro kommun och [...]

  UF, Ungt företagande 2015-2016

[caption id="attachment_635" align="aligncenter" width="555"] Glass Recycling UF[/caption] Hösten 2015 var det fler än någonsin av våra elever som gav sig [...]

  UF-företag 2014-2015

Två av Åkrahälls UF-företag deltog i SM i UF-företagande, Stockholmsmässan den 11-12 maj. Det var företagen SignIT och Stekplankan UF. [...]

  UF-mässa i Kalmar 2016

Entreprenörskap är ett viktigt inslag i utbildningen. Åkrahälls många UF-företagare imponerade på UF-mässa i Kalmar