Undermeny

Nu är vi redo för läsåret 2019/20

69 dagar har passerat sedan  studentavslutningen den 5 juni, men nu är vi redo och förväntansfulla inför ännu ett nytt läsår. Längtan är stor. All personal är på plats och det enda som saknas är våra elever.

– Det finns inget som är så tomt som en skola utan elever, men nu börjar det närma sig läsårsstart och det känns alltid lika kul och inspirerande, säger Gunilla Pettersson, gymnasiechef på Åkrahäll.

Man brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Därför är det väldigt glädjande att Åkrahällskolan lyckats attrahera, nyrekrytera och behålla en stor del av vår fantastiska personal.

– Det känns jättebra. Åkrahäll är en skola med engagerad personal, där alla jobbar för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Vi har en familjär miljö där alla lär känna varandra och där eleverna känner sig trygga och blir sedda. Det tror jag är väldigt viktigt och en nyckel till att vi lyckas behålla vår personal, men också att vi kan attrahera ny kompetent personal, säger Gunilla Pettersson.

Årskurs 1 börjar tisdagen den 20 augusti, medan årskurs 2 och 3 börjar onsdagen den 21 augusti.

På måndagen var det informationskonferens för alla lärare på Åkrahäll. Foto: Martin Persson/Åkrahäll.

Webbredaktör: martinpersson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 2033 - kategori: 17

Start

  Åkrahäll idag

Skolområdet Åkrahäll omfattar utbildningar från gymnasienivå och högre i Nybro kommun. Lärande- och kulturnämnden är Åkrahälls politiska styrelse.

  Matsedel

Matsalen är öppen 11.00-13.00. Varje dag serveras en huvudrätt, ett vegetariskt alternativ, ett fantastiskt salladsbord, några dagar i vecka hembakat bröd.

 Bild-puffar

Här hittar du all information om: Bild-puffar (kategori).

 Text-puffar

Här hittar du all information om: Text-puffar (kategori).

  TV: Studenten 2019!

Stort grattis till alla studenter! Ni har gjort ett fantastiskt jobb under era år som elever på Åkrahällskolan. Vi på [...]

  Välkommen till första skolveckan

Tisdag, 20 augusti: Årskurs 1: Kl 8.35: Eleverna möts på skolgården av klassföreståndare med skyltar. Onsdag, 21 augusti: Årskurs 1: [...]