Undermeny

Öppet hus – 11 november

Livet består av många viktiga val och ett av dessa är valet till gymnasieskolan. Framtiden kan te sig osäker och det är inte lätt att bestämma om den när man knappt fyllt 16 år.

Åkrahäll vill hjälpa dig i ditt val och bjuder därför in till ett öppet hus där du kan bekanta dig med Åkrahäll och de olika gymnasieprogrammen.

Öppet hus äger rum torsdagen den 11 november kl 17.00 – 19.30. I år kommer vi att hålla öppet hus på plats på Åkrahällskolan, naturligtvis under förutsättning att inte förhållandena ändras och nya restriktioner införs. 

Hösten 2020 höll vi ett digitalt öppet hus, där samtliga gymnasieprogram spelade in en film och även hade elever med som berättade om programmet och deras tankar om gymnasievalet.  Här kan ni se videoklippen från förra årets öppet hus.

Varmt välkommen att välja framtid tillsammans med oss på Åkrahäll!

Webbredaktör: Martin Persson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 4215 - kategori: 18

Bild-puffar

  Matsedel

Matsalen är öppen 11.00-13.00. Varje dag serveras en huvudrätt, ett vegetariskt alternativ, ett fantastiskt salladsbord, några dagar i vecka hembakat bröd.

  Covid-19 - det här gäller

Om du får symtom, även lindriga sådana, gå hem direkt och stanna hemma. Meddela din mentor att du är hemma. [...]

  Elevrådsstyrelsen 2021/22

Här är Åkrahälls elevrådsstyrelse, läsåret 2021/22! 😍 På bilden syns Lukas Sjöö (ordförande), Elin Kallenberg (vice ordförande), Ellen Sturesson (kassör), [...]

  Programkatalogen 2022-23

Är du nyfiken på vilka program och möjligheter som Åkrahäll erbjuder? Då tycker vi att du ska ta en titt [...]

  Öppet hus - 11 november

Livet består av många viktiga val och ett av dessa är valet till gymnasieskolan. Framtiden kan te sig osäker och [...]