Undermeny

Distansundervisning

Från och med onsdag 18 mars 2020 kommer all undervisning att genomföras på distans för att minska risken för spridning av coronaviruset. Alla elever ska fortsätta sin skolgång hemifrån och ha kontakt med sin lärare digitalt. Det är viktigt att du som elev har daglig kontakt med din lärare och att du läser din e-post, samt att du har koll på lärplattformen It’s Learning och Sharepoint.

Vi rekommenderar alla elever att installera applikationerna Microsoft Outlook och It’s Learning på telefonen för att hålla dig uppdaterad.

Skolans lokaler är öppna för elever som behöver hämta sitt undervisningsmaterial, annan utrustning som behövs eller komma åt sitt skåp.

Elevernas närvaro bedöms utifrån slutförda uppgifter. Elever ska sjukanmäla sig som vanligt.

Elevhälsan finns för att stötta dig, både elever och vårdnadshavare är välkomna att kontakta elevhälsan.  Här hittar du kontaktuppgifter till elevhälsan.

Om du behöver hjälp med att återställa ditt lösenord till Microsoft eller Itslearning ombeds du kontakta Martin Olsson,  martin.olsson@nybro.se.

Om du har problem med din skoldator ombeds du kontakta Tommy Wilhelmsson,  tommy.wilhelmsson@nybro.se.

Webbredaktör: martinpersson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 3565 - kategori: 18

Bild-puffar

  Matsedel

Matsalen är öppen 11.00-13.00. Varje dag serveras en huvudrätt, ett vegetariskt alternativ, ett fantastiskt salladsbord, några dagar i vecka hembakat bröd.

  Distansundervisning

Från och med onsdag 18 mars 2020 kommer all undervisning att genomföras på distans för att minska risken för spridning [...]

  Ny CNC-maskin

Nu är den äntligen här! Vår efterlängtade CNC-maskin, Biesse Rover A, har anlänt till Hantverksprogrammet Finsnickeri. Det är en modern [...]

  Se vår film från UF-mässan

TRE VINSTER PÅ UF-MÄSSAN! ✔️ Åkrahällskolan, Årets UF-skola. ✔️ Träprodukter UF, Årets hantverkare. ✔️ Sverker Arnesson, Årets UF-lärare. Dessutom blev [...]