Studenten 2020: GDPR – Studentfirande livesänds

Torsdagen den 4 juni och fredagen den 5 juni kommer Åkrahällskolan att livesända årets studentfirande mellan klockan 10.00 – 16.00. Livesändningen kommer att ske på Facebook och/eller Youtube.

Vi tillämpar alltid gällande personuppgiftslagstiftning när vi behandlar dina personuppgifter. Den rättsliga grunden för behandling av dina personuppgifter är uppgift av allmänt intresse. Du har rätt till information om när och hur dina personuppgifter behandlas. Du har i vissa fall även rätt att få dina uppgifter rättade, raderade eller begränsade. Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig, ett så kallat registerutdrag. Personuppgiftsansvarig för behandlingen är Martin Persson, martin.a.persson@nybro.se, 0481-452 93.

Dina personuppgifter kan komma att behandlas av de IT-leverantörer som Nybro kommun har avtal med. Nybro kommun har ett dataskyddsombud som du kan vända dig till genom att ringa 0481-450 00 eller skicka e-post till dataskyddsombud@nybro.se. Om du är missnöjd med vår hantering av dina personuppgifter kan du klaga hos tillsynsmyndigheten Dataskyddsmyndigheten. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida www.datainspektionen.se

Webbredaktör: martinpersson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 3606 - kategori: 54

Studenten

  Studenten 2019: Bilder

Stort grattis till alla studenter! Här kommer några härliga bilder tagna av fotografen Stefan Andersson. Dessutom har 24Nybro och Barometern [...]

  Studenten 2019: Information

Onsdagen den 5 juni är det dags för studenterna att springa ner från scen och ut i sommaren. Utsläppet startar [...]

  Studenten 2019: TV!

Stort grattis till alla studenter! Ni har gjort ett fantastiskt jobb under era år som elever på Åkrahällskolan. Vi på [...]

  STUDENTEN 2020: [LIVESÄNDNING]

Vi livesänder studentfirandet mellan klockan 10.00 - 16.00 på torsdag och fredag. Här är länk till livesändningen. Torsdagens studentfirande: Facebook: [...]

  Studenten 2020: Världen är din

Årets studentfirande innehöll flera nya inslag. Ett av dessa var personalens stora sånginsats som i år genomfördes digitalt. Här är [...]