Digitala satsningar

Åkrahäll satsar stort på informationskompetens. Skolan utvecklar arbetssätt för hur datorer används i undervisningen så att studenterna står väl rustade för framtidens arbetsliv eller fortsatta studier.

Alla Åkrahälls gymnasieelever får  låna varsin dator. Eleverna har då alltid tillgång till skolans nätverk via Office 365 och resurser såsom Inläsningstjänst och Nationalencyklopedin. Elever får också bättre möjlighet att spontanplugga eftersom de alltid kommer att ha tillgång till lärarnas information och sina egna dokument genom datorn.

 Mer om digitaliseringen vid Åkrahäll

 

 

Webbredaktör: Håkan Storm | Hakan.Storm@nybro.se | Id: inlägg: 854 - kategori: 40

Om Åkrahäll

  Åkrahäll idag

Skolområdet Åkrahäll omfattar utbildningar från gymnasienivå och högre i Nybro kommun. Lärande- och kulturnämnden är Åkrahälls politiska styrelse.

  Handlingsplaner

Vi arbetar hela tiden aktivt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Eftersom vi är en målstyrd verksamhet jobbar vi hela tiden med att sätta upp mål för vår verksamhet och utvärdera dessa.

  Läsårstider

Lovdagar, studiedagar, nationella prov, extraskrivningar, prövningar

 Mat/matsedel

Här hittar du all information om: Mat/matsedel (kategori).

 Nyheter

Här hittar du all information om: Nyheter (kategori).

  Portalen och wifi

På skolan finns wifi Nybro-surf för dina privata digitala vekrtyg, EDU-One för din skoldator. Din skole-post med lösen är viktig för inloggning

 Studenten

Här hittar du all information om: Studenten (kategori).