Undermeny

RSS-flöde – Elektronisk prenumeration

Genom att prenumerera på ett eller flera så kallade RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt få information om nyheter och uppdateringar på nybro.se, utan att behöva besöka webbplatsen.

Här på nybro.se har vi gjort det enkelt för dig att få ut RSS-flöden. Det enda du behöver göra är skriva: /rss i slutet av adressfältet för vald kategori. Observera att du bara kan få ut flöden från kategorier och inte inlägg/sidor.

Exempel:  http://akrahall.nybro.se/nyheter/rss

Det går också att hämta ut flöden från flera kategorier samtidigt. För att göra det ska du ange kategori-id för de kategorier som du vill visa flöde för. Kategori-id hittar du längst ner på varje kategori-sida.

Följande exempel visar alla inlägg i kategorierna: Kartor(14) och Nyheter(9).

Exempel:  http://akrahall.nybro.se/?feed=rss&cat=14,9

RSS-FLÖDE FRÅN NYBRO24

Även kommunens evenemangssajt har ett RSS-flöde.
 Nybro24 kan du läsa mer om detta.

OM RSS (REALLY SIMPLE SYNDICATION)

RSS är ett standardformat för att leverera digitala sammanfattningar. För att kunna bevaka ett RSS-flöde behöver du ett program som kan läsa formatet. Det finns många program och de flesta av dem är gratis. Flera moderna webbläsare och e-postprogram har också inbyggd funktionalitet för detta. Programmen meddelar när ett nytt inlägg har publicerats. Genom att klicka på rubriken kan du läsa hela artikeln.

Webbredaktör: Malin Lindgren | malin.lindgren@nybro.se | Id: inlägg: 39 - kategori: 15

Hjälpmedel

 Kartor

Här hittar du all information om: Kartor (kategori).

  Translate/Översätt

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in [...]