Vård- och omsorgselever firade VO-college med bubbel. De snygga profilkläderna premiärvisades.

Vård- och omsorgscollege

Alla Åkrahälls utbildningar inom vård- och omsorg, för såväl både gymnasiet som för voc_kalmar_c_250pxlvuxna,  ingår nu idet regionala arbetet Vård- och omsorgscollege. Det är ett samarbete mellan utbildningsanordnare, arbetsgivare och fackförbund. Syftet är att genom samarbete och i ett projekt höja kvaliteten på vård- och omsorgsutbildningarna i regionen, så att våra elever garanteras en bra kvalité på utbildningen, .

Mer om detta arbete hittar du på länets gemensamma sida för  Vård- och omsorgscollege. och den nationella sidan för  VO-college.

Våra elever ska få en bra start i sitt viktiga yrke. Alla är eller blir vi beroende av att det finns duktiga medarbetare inom vård- och omsorgsyrken. VO-college är ett gemensamt grepp för att skapa bra kvalité och för att få upp ögonen för yrkets alla kvalitéer.

 

 

 

 

Webbredaktör: Håkan Storm | Hakan.Storm@nybro.se | Id: inlägg: 1016 - kategori: 51

Vård- och omsorgsprogrammet - VO

  Om Vård- och omsorgsprogrammet

På vård- och omsorgsprogrammet får du en unik chans till både praktiska och teoretiska studier inom vårdområdet. Du få teoretiska kunskaper inom vård och omsorg, medicin, hälsa, psykologi och psykiatri.

  VO19-elever hjälper pensionärer

Sedan tre år tillbaka åker elever från Vård- och omsorgsprogrammet på Åkrahäll till Jutegården för att hjälpa äldre personer med [...]

  Vård- och omsorgscollege

VO-college i Kalmar län garanterar god kvalité i vårdutbildningar. Åkrahälls utbildningar är nu certifierade

  Vård- och omsorgsprogrammet - Kontakt

Susanne Einarsson, lärare och samordnare för vård- och omsorgsutbildningar inom gymnasium och vuxenutbildningar e-post: Susanne.Einarsson@nybro.se Mentorer: VO21 Susanne Einarsson, Susanne.Einarsson@nybro.se [...]