Vård- och omsorgselever firade VO-college med bubbel. De snygga profilkläderna premiärvisades.

Vård- och omsorgscollege

Alla Åkrahälls utbildningar inom vård- och omsorg, för såväl både gymnasiet som för voc_kalmar_c_250pxlvuxna,  ingår nu idet regionala arbetet Vård- och omsorgscollege. Det är ett samarbete mellan utbildningsanordnare, arbetsgivare och fackförbund. Syftet är att genom samarbete och i ett projekt höja kvaliteten på vård- och omsorgsutbildningarna i regionen, så att våra elever garanteras en bra kvalité på utbildningen, .

Mer om detta arbete hittar du på länets gemensamma sida för  Vård- och omsorgscollege. och den nationella sidan för  VO-college.

Våra elever ska få en bra start i sitt viktiga yrke. Alla är eller blir vi beroende av att det finns duktiga medarbetare inom vård- och omsorgsyrken. VO-college är ett gemensamt grepp för att skapa bra kvalité och för att få upp ögonen för yrkets alla kvalitéer.

 

 

 

 

Webbredaktör: Håkan Storm | Hakan.Storm@nybro.se | Id: inlägg: 1016 - kategori: 51

Vård- och omsorgsprogrammet - VO

  Om Vård- och omsorgsprogrammet

På vård- och omsorgsprogrammet får du en unik chans till både praktiska och teoretiska studier inom vårdområdet. Du få teoretiska kunskaper inom vård och omsorg, medicin, hälsa, psykologi och psykiatri.

  Arbetsplatsförlagt lärande på VO

Det ingår sjutton veckor av arbetsplatsförlagt lärande på vård- och omsorgsprogrammet på Åkrahäll. Delegationsordning APLVO - PDF (215 KB) Försäkring [...]

  Ett säkert val

Det svårt att välja yrke, det finns mycket att välja på och förändringar på arbetsmarknaden går snabbt. Vårdyrken kommer alltid [...]

  Evelina från VO

Evelina Widehammar, elev från skolans VO-program, vinner guld i körsång

  Vård- och omsorgscollege

VO-college i Kalmar län garanterar god kvalité i vårdutbildningar. Åkrahälls utbildningar är nu certifierade