Tårtor till fikat

Knäck eller tårta efter säsong

Det är ju viktigt på alla arbetsplatser att man både visar ansvar för verksamheten och för trivseln. När läsåret närmar sig sitt slut har Fordons-Transportprogrammet som tradition att eleverna städa verkstaden och samtidigt ställer man till med tårtkalas.

2017: Perfekta tårtor även vid avslut  2017, det var FT15 som briljerat. Konditor istället för chaufför är nu en ytterligare möjlighet för dessa elever?

2016:  Här är en bild  på tårtor som  FT14 bjöd kamraterna på inför sommarlovet 2015.  FT14 imponerade stort genom att göra de läckra tårtorna, de kan säkert jobba som konditorer i framtiden om de tröttnar på tunga fordon.

Knäckkokare 2015

Knäckkokare 2014

Knäckkokare 2014

Fordons- och Transportprogrammet har som tradition att vid storstädningen i verkstaden före jullovet får eleverna städa och koka knäck samtidigt. Eleverna i årskurs två överlämnar knäckreceptet till årets ettor, som förvarar det till överlämningen nästa jul till dem som går i årskurs ett då, och traditionen lever vidare.

 

 

Webbredaktör: Birgitta Gustafsson | birgitta.gustafsson@nybro.se | Id: inlägg: 403 - kategori: 49

Fordons- och transportprogrammet - FT

  Fordons- och transportprogrammet - Kontakt

Annika Eriksson är samordnare på programmet annika.eriksson@nybro.se, telefon: 0481-455 98 Klassföreståndare FT 14: Pia Carlsson, pia.carlsson@nybro.se Klassföreståndare FT15: Roddy Nilsén, [...]