Renässansmatlagning

Historia 3 med inbjudna gäster lagade mat från renässansen ur en bondes och en adelsmans perspektiv. Menyn var: rostad strömming och mörkt bröd och ur adelsmannens mathållning blodsoppa, äppelmos och vitt bröd. Till båda rätterna serverades svagdricka kokt med mjölk och mjöl.

Alla var mätta men något illamående – tack så mycket för mathållningen i modern tid!

Webbredaktör: Håkan Storm | Hakan.Storm@nybro.se | Id: inlägg: 1364 - kategori: 41

Ekonomiprogrammet - EK

  Om Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet är ett högskoleförberedande program för dig som är intresserad av ekonomi, juridik och företagande.

  Ekonomiprogrammet - Kontakt

Joanna Johansson, samordnare för ekonomiprogrammet e-post: joanna.johansson@nybro.se Telefon: 0481-455 77 Klassföreståndare: EK16: Martin Olsson, martin.olsson@nybro.se Stig Aghed, stig.aghed@nybro.se EKSA17: Henric [...]

  HUMSAM på studieresa

Åkrahälltreor som läser humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering avrundar kursen i London! På agendan står bland annat besök på World Future [...]

  Renässansmatlagning

Historia 3 med inbjudna gäster lagade mat från renässansen ur en bondes och en adelsmans perspektiv. Menyn var: rostad strömming [...]