Fanny Hammarström längst till vänster på bilden

SM i Ungt företagande 2015 – SignIT UF

Fanny Hammarström berättar om sitt deltagande på SM i Ungt Företagande. Fanny driver UF-företaget SignIT,   ett företag som säljer handgjorda smycken över hela världen och som redan sålt fler än hundra armband.

”Eftersom jag driver företaget ensam blir resan som uf-företagare ännu större och företaget har varit en viktig del i mitt liv under året som gått.

Att kämpa med företaget under nästan ett år för att sedan avsluta denna lärorika och roliga resa med att gå vidare till SM och tävla med de 200 bästa uf-företagen i Sverige. Det har verkligen gjort UF-året minnesvärt!

Måndag
Resan mot SM startade tidigt på måndagsmorgonen. När vi anlänt till Stockholm byggdes monter och allt gjordes i ordning inför kvällens mässöppning.

Klockan 17.00 var det dags för invigning i den stora Viktoriahallen  på Stockholmsmässan. Konferencierer var Prescilia Haddad och Peter Settman. Prins Daniel besökte mässan och representerade ung företagsamhet framme på scenen.

Det var en pampig invigning med musik, bilder från UF-året och prisutdelningar var det nu dags att ge sig ut i mässhallen och sälja, äntligen! En lång dag av arbete gick mot sitt slut och vi gick till hotellet för att ladda upp inför en fullspäckad tisdag.

SignIT:s monter på Stockholmsmässan

Tisdag
Klockan 9.00 öppnade mässan upp för besökare och dagen rullade på snabbt. Snart slog klockan 15.00 och det var dags att riva ner montern och packa bussen.

Endast galan återstod för att denna resan skulle bli fulländad. Med en kväll av god mat, underhållning, prisutdelningar och nya vänner kunde vi nu åka hem från SM nöjda och stolta över att just vi hade fått uppleva det här!”

Fanny Hammarström 2015-05-18

Webbredaktör: Birgitta Gustafsson | birgitta.gustafsson@nybro.se | Id: inlägg: 371 - kategori: 9

Nyheter

  Welcome Europe

En grupp elever och lärare var i Manchester i april på utbyte i vårt Erasmus-projekt. Åkrahälls elever har tagit emot gäster från flera europeiska länder och reser nu ut till vänskolor i Europa

  Åkrahälls historia

För femtio år sedan, 1967, började byggandet av Åkrahäll och skolan blev inflyttningsklar till höstterminen 1969

  Evelina från VO

Evelina Widehammar, elev från skolans VO-program, vinner guld i körsång

  Lucia 2016

På Åkrahäll ordnade NA/TE luciatåg 2016. Iår blir det "lastbilslucia"!

 Nyhetsarkiv

Här hittar du all information om: Nyhetsarkiv (kategori).

  Samhällskampen 2014/15 avgjord

Årets sista deltävling. Samhällstreorna hade chansen att ta hem samhällvetenskapsprogrammets trekampspokal för andra gången. Samhällstvåorna hade chansen att för första [...]

  Sommarlov 2017

Skolavlutningen blev en glad stund med musik, stipendier och film. Vill du vara med i skolans ensemble nästa läsår?

  Tysklandsutbyte 2017

Våren 2017 har vi ett elevutbyte med vår tyska vänskola i Gross-Gerau, Åkrahälls utbyteselever ser nu fram emot sina tyska vänners besök.

  Vård- och omsorgscollege

VO-college i Kalmar län garanterar god kvalité i vårdutbildningar. Åkrahälls utbildningar är nu certifierade

  ÅIF Futsallag briljerar

Åkrahällskolans Futsallag åkte till Nässjö på det småländska höglandet för att försvara skolans färger under onsdagen den 7 december 2016. [...]